Brandweermannen in de bres voor goede doel

12 september 2017 - 11u51

Van 18 tot en met 24 december organiseert Studio Brussel, naar jaarlijkse gewoonte, Music For Life. Gedurende De Warmste Week zamelt de radiozender geld in voor diverse goede doelen.

We zijn zeer blij die Warmste Week dit jaar in onze Zone te mogen verwelkomen, meer bepaald in het Provinciaal Domein Puyenbroeck.

De VZW Fire for Life zal dit jaar opnieuw van de partij zijn en binnen onze zone zijn 2 medewerkers (Post Zelzate) lid van de organisatie. Dit jaar wil Fire for Life geld inzamelen voor Vzw Pinocchio, een VZW die zich inzet voor kinderen en jongeren met brandwonden.
Wist je trouwens dat er per jaar ongeveer 250 kinderen tussen 0 en 5 jaar binnen komen op spoed met brandwonden? Deze VZW biedt financiële steun, organiseert brandweerkampen en probeert de hospitalisatie voor de kinderen aangenamer te maken.

Vorige editie zamelden ze € 48.112 euro in, maar dit jaar wil Fire For Life het nog beter doen! Help hen om een zo groot mogelijke som op te halen en koop Fire for Life-kledij of rookmelders via http://winkel.fireforlife.be

De rookmelders kan je oa. ook kopen aan de balie van onze hoofdkazerne (Roggestraat 70 - Gent).

Op de kaart

In samenwerking met District09.